آیا نمایشگاه میتواند مدارک ماشین را نزد خود نگه دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۷۵ #64710463

بنده دو سال پیش ماشینی را فروختم ولی سند نمی زنند و سند و مدارک نزد نمایشگاه امانت نگه داشتن و خریدار خودرو برای سند ماشین نمی آید و نمایشگاه مدارک رو به من برنمیگرداند آیا نمایشگاه میتواند مدارک ماشین را نزد خود نگه دارد ؟ چجور میتوان سند و مدارک را از نمایشگاه گرفت چون خریدار معلوم المکان نیست و سند گرو نگه داشته اند. باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در کنار توضیحات همکاران که فوقا فرمودند،عرض میکنیم که بنگاه های خرید و فروش خودرو علی الاصول نقش دلال را دارند. بدین معنی که برای خودروی شما خریدار پیدا میکنند و برای متقاضی خرید خودرو نیز خودرو پیدا میکنند.
مطابق قانون ،ایشان در فرضی که مدارک و اسناد شما در اختیارشان باشد مسوولیت دارند و باصطلاح حقوقی (فرض مسوولیت )برای ایشان متصور است.
لذا مطابق فرمایش دوستان با مراجع به اتحادیه و مراجع قضایی کاملا میتوانید مدارک را اخذ و حتی بر علیه ایشان دعوی ضرر و زیان در شرایطی نیز مطرح نمایید.

برای استرداد مدارک خودرو . اول به اتحادیه مراجعه نمایید برفرض درصورت عدم نتیجه به مرجع قضابی

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم نمایید و در دادگاه اعلام نمایید که مدارک خودرو نزد بنگاه است.