پیش خرید آپارتمان کردم، آیا میتوانم آنرا تحویل بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۳ #64708038

زمینی سند اجاره ای موقوفه استان قدس دارد، فردی بصورت قولنامه زمین را می‌خرد و دوباره به شخص دیگری می‌فروشد و خودش به عنوان سازنده زمین با خریدار قرارداد مشارکت میبندد اینجانب یک واحد از خریدار زمین بصورت پیش فروش خریداری کردم حال در صورتی که خانه در حال ساخت هست، مالک زمین می‌گوید قرارداد بنده با سازنده فسخ شده،
آیا معامله که بصورت پیش فروش خریدیم فسخ می‌شود؟
حالا میخواهم الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع کنم، فروشنده می‌گوید سند به نامم نمی‌خورد که منم بخوام به نام شما سند بزنم فقط ضرر و زیان داخل قولنامه که ذکر شده رو میتونین بگیرین. حالا ضرر زیان برای من فایده ای ندارد چون خونه ها گرون شده دیگه نمیتونم خونه بخرم. طرف میگه باید اول تنظیم سند کنی و بعد افراز کنی که بتونی خونه رو تحویل بگیری.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارزش قرارداد تنظیمی میان طرفین از قانون هم بالاتر است

مطابق قرارداد بایستی عمل کنید

براساس قراردادبایستی عمل شود

ملاک قرارداد تنظیمی است