میتوانم کرایه این ۲۸ روز را حساب کتاب کنم و از طرف بگیرم یا نه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۲ #64664371

بنده اپارتمانی را به شخصی اجاره داده ام بصورتی که مستاجر خواهان تمدید قراردار برای سال اینده را داشت، اما تتها ۶ روز مانده به اتمام تاریخ قرارداد که تمدید کنیم اجاره نامه را،، یکدفعه مستاجر من خانه ای را خریداری کرده و با برخورد شدیدا خواهان پول پیش یا همان مبلغ قرض الحسنه خود را از بنده کرد، و بنده نیز چون دستم خالی بود به تعداد یاز مشاوران املاک سپردم که اپارتمان را سریعا اجاره دهند تا که پول ایشان را پس دهم،، ولی این مستاجر اکثرا برای نشان دادن خانه به مشتری ها کوتاهی کرده و بهانه گرفتن بیماری کرونا را میاورد و از سوی دیگر هر دقیقه طلب گرفتن پول پیش خود را دارد،،، بگونه ای که بنده قیمت منزل را زیر قیمت گذاشتم تا زودتر اجاره رود - الان که بنده اپارتمان را زیر قیمت اجاره دادم و نصف پول قرض الحسنه را به او بازگرداندم ولی مستاجر بنده در تخلیه و تحویل ملک به من کوتاهی میکند، و این در صورتی است که حتی ۲۵ روز هست که از تاریخ اتمام قرارداد گذشته و هنوز تخلیه نکرده،، و میگوید اول باید تمام پولش پرداخت شود تا اسباب کشی کند و برود، و این در صورتی است که من نصف پول رهن را به ایشان داده ام و نصف دیگر را بعد از تحویل کیلید قرار شده پرراخت کنم و حتی در اجاره نامه ها پشت نویسی هم کرده ایم خلاصه ۲۸ روز اضافی در اپارتمان من نشسته،، و قرار کرده فردا اسباب کشی کند و بعد از تحویل کیلید مابقی پولش را بگیرد حال سوال من این است:

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بستگی به مفاد قرارداد دارد
اگر اشاره شده باشد میتوانید اجرت المثل را دریافت نمایید

نه تنها امکان دریافت اجاره بهای این ۲۸ روز را دارید بلکه در صورت پیش بینی در قرارداد ، امکان دریافت اجرت المثل این ۲۸ روز را نیز خواهید داشت .

با سلام
طبق قرار داد بایستی عمل نمایید و میتوایند هر مدت که ایشنان ساکن بوده اند و در قرار داد نیز امده اجاره روزها را دریافت نمایید

سلام
بله حق دریافت خود را دارید