آیا همراه تنظیم نوع وکالت، تنظیم مبایعه نامه هم الزامی هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۰ #64651450

چند نفر از ورثه اگر بخواهند سهم الارث خودشان رو کلا به یکی دیگه از ورثه بدهند و دیگر حقی در رابطه با سهم الارث نداشته باشند باید چه نوع وکالتی بنویسند و در متن وکالت باید به چه مواردی اشاره شود

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق تنظیم مبایعه نامه و صلح نامه این امکان میسر است . بدیهی است تنظیم عقود فوق از طریق دفاتر اسنادرسمی جهت جلوگیری از تعرضات احتمالی در آینده به صلاح می باشد .

با درود
طی وکالتنامه و مبایعنامه می‌توانند به شما منتقل نمایند.

درود
مبایعه نامه تنظیم و وکالتنامه به وارث دیگر بدهید.

درود بر شما، چنانچه سهم‌الارث هر وارث مشخص است، از طریق مبایعه‌نامه و اعطای وکالت این امر جایز است.

از طریق تنظیم مبایعه نامه و اعطای وکالت امکان پذیر است

باید نوع ملک و شماره پلاک ثبتی آن و میزان سهم الارث هریک مشخص و در دفتر اسناد رسمی وکالت بلاعزل اعطا شود ارائه گواهی انحصار وراثت متوفی نیز ضروری است.

تکمیلی
میتوانید با تنظیم مبایعه نامه و وکالت فروش هم میشود