آیا می توان برای تعویض پارکینگ اقدام حقوقی کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۹ #64643625

سلام.فروشنده ۲ ملک و ۲ پارکینگ دارد و در قولنامه ذکر کرده که پارکینگ ملک خودش را به جای پارکینگ ملک فروخته شده تعویض میکند اما این مطلب در مبایع نامه ذکر نشده و پس از محضر و سند رسمی هم این مو ضوع را قبول ندارد قولنامه در بنگاه و با شاهد و مهر نوشته شده و حدود ۱۰ ماه از این موضوع می گذرد
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قرارداد ملزم به ایفاء تعهدات است .

بستگی به دلایل و مدارک شما دارد اگر می توانید اثبات کنید دادخواست دهیدولی مستحضر باشید محل پارکینگ ذگر نگردیده

درود
در صورت عدم عدول از تعهدات قبلی در مبایعه نامه تنظیمی ،با استناد به قولنامه ی اولیه الزام وی به ایفای تعهدات را مطالبه نمایید .

درود بر شما، با استناد به همان قولنامه، میتوانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی به طرفیت ایشان مطرح نمایید. آنچه توافق شده بایستی انجام شود.

بله می توانید به قولنامه استناد نمایید و پارکینگ را مطالبه نمایید

سلام مطا لبی که درقولنامه ذکر شده موظف به تحویل میباشد موفق باشید

با احترام. با قرارداد موجود میتوانید الزام به تعهد و انتقال پارکینگ را بخواهید