عدم تهعد به کار باغبانی در صورتیکه راضی به شکایت نباشم چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۱ #64639547

سلام وقت بخیر .من باغی دارم که به نفر طی قرارداد شفاهی جهت بیل زدن و هرس کردن صحبت کردم .ایشان بعد از مدتی که کار رو شروع کرد گفت کار سختیه ، زمین سفته و غیره و نمی صرفه و من ناچارا جهت راضی نگه داشتن ایشان مبلغ را بالا بردم
سوال ۱: ایشان الان درصد کار رو تحویل نداده و خواستار باقی پولش هست و مدام تهدید به شکایت و حل اختلاف میکنه ؟
سوال ۲: ایشان مبلغ ۱۷۰ هزار تومان بابت صبحانه و نهار کارگران از من می خواهد در صورتی که اصلا صحبت نشده بود ؟ آیا در این چنین قرارداد عرف هست ایاب و ذهاب و نهار کارگران ...
سوال ۳ : ایشان تلفن همراه مرا به دوستاش داده و انها تماس می گیرند و مزاحم میشوند و پولشان را بجای کسی که قرار داد بسته از من طلب می کنند
ممنون میشم ظرف یکی دو ساعت سوال منو جواب بدید .
من پیشنهاد دادم که جایی بریم و ایشان قسم به قرآن بخورد که ما اینجوری صحبت کردیم و باغ را درست تحویل من می دهد و در صورت سوگند تمام پول را بدهم . ولی نه قسم می خورند و با اسمس و دادن شماره من به دوستاش باعث اذیت و آزار میشوند .... من راضی به شکایت نیستم لطفا سه سوال بالا رو جواب دهید و بگید در نهایت چکار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بصورت روزمزد کار میکرد از طریق اداره کار حل و فصل میشود در اینصورت نرخ کارگر روز مزد مصوب بابت ایام کارکرد مشمول وی خواهد شد در صورتیکه بصورت کلی توافق نمودید در اینصورت پیمانی بوده از طریق شوری حل اختلاف طرح دعوی و الزام کارگر را جهت اتمام پیمان بانضمام مطالبه ضرر و زیان را مطرح نمایید و هزینه 170 هزار تومان نیز چنانکه توافق نگردیده استحقاق دریافت انرا نخواهد داشت و در صورتیکه از ناحیه اشخاص غیر تماس و مزاحمت باشد دعوی ایجاد مزاحمت را مطرح نمایید