در رابطه ی نامشروع پیامکی با رضایت طرفین؛ اگر دختر قصد شکایت داشت باید از کجا اقدام کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۹ #64633317

با سلام و خدا قوت خدمت وکلا..
دو سوال داشتم..
دادسرای محل زندگی دختر یا دادسرای محل زندگی پسر؟؟و سوال دومم این هست که اگر دختر شکایت کرد و پسر دارای شغل دولتی بود (مثلا معلم یا پرستار) در صورت صدور حکم آیا دادگاه برای اونها نامه میزنه که مثلا این پسری که زیر نظر ارگان شما هست چنین کاری کرده یا نه نامه ای نمیزنه...و آیا برای همین جرم رابطه ی نامشروع پیامکی با رضایت دو طرف فقط محرومیت از حقوق اجتماعی هست یا میشه مثلا به جای این کار کسر حقوق انجام داد به خاطر حفظ آبرو

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
رابطه نامشروع از طریق پیامک محقق نمی‌شود
در صورت وجود رابطه فیزیکی و اثبات آن با توجه به تراضی طرفین هر دو طرف مجازات خواهند شد
موفق و موید باشید

با سلام ، در این‌‌ مورد توصیه می گردد منطقی‌ عمل ‌نمایید زیرا هر دو متهم‌خواهید شد، هم چنین در نظر داشته باشید که اصولا پیامک منجر به روابط نامشروع‌ نمی گردد مگر اینکه به طور معتبر احراز گردد؛ و نیز محرومیت های اجتماعی وجود نداشته بلکه مجازات آن شلاق تعزیری می باشد؛ آرزوی عاقبت بخیری.

دادسرای محل اقامت دختر می تواند رسیدگی کند
دوست عزیز این رابطه دارای تبعات زیادی برای طرفین است هم پسر وهم دختر لیکن بحث اثبات رابطه نامشروع دارای ظرافت خاصی است ن فقط چند تا پیامک با گفتن واژه های زشت
درکل پیشنهاد بنده این است تمامی جوانب را درنظرگرفته و آینده نگر باشید چون اگر هم آقا محکوم شود با پرداخت جریمه مالی قضیه تمام میشود چون رابطه جنسی صورت نگرفته

درود
رابطه نامشروع با پیامک ثابت نمی شود ضمنا شلاق تعزیری محرومیت از حقوق اجتماعی ندارد و به اداره ایشان هم اعلام نمی شود.

سلام
رابطه نامشروع از طریق پیامک محقق نمی‌شود ودر صورت وجود رابطه فیزیکی و اثبات آن هر دو طرف مجازات خواهند شد
و دادگاه محل اقامت دختر صالح است

صرفا با ارسال پیامک رابطه نامشروع اثبات نخواهد شد مگر اینکه محتوای آن اثبات کننده رابطه مزبور باشد و در صورت اثبات برای شکایت داسرای محل اقامت دختر صالح به رسیدگی خواهد بود

دادکاه محل اقامت دخترصالح به رسیدگی است