آیا میتوانم مجددا ثبت نام کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #64625793

سلام و عرض ادب و خسته نباشید.
بنده در ارگان نظامی نیرو انتظامی پبت نام نمودم بعد از قبولی تمام مراحلات اعم از مصاحبه امتحان ورودی ورزش تست های پزشکی عقیدتی سیاسی اما بعد از مدتی به بنده اطلاع هم داده نشد بلکه با پیگیری که پدرم کرده بود به ایشان ابلاغ کردند که امتیازاتش کم است و نگفتند که در چه موردی امتیاز کم اورده است شایان ذکر است به دلبل کورد بودن و سنی بودن بنده در عین تعین رسته در ستاد فرماندهی استان ارومیه با توهینات بسیار نا روایی از جانب یک سرهنگ تمام و یک ستوان دوم روبرو شدم
پشت پرده این ماجرا ها چیزی پنهان است خوب میدانم اما با ید چگونه پیگیری کنم؟
ایا هیچ راهی که کار من تایید شود و بنده به مرکز اموزش هداین شوم ؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق بازرسی ۱۹۷ قابل پیگیری میباشد و ثبت نام مجدد شما مشکلی ندارد
مؤید باشید