باید قولنامه رو پشت نویسی کرد یا به دفتر خانه اسناد مراجعه کنیم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۴۵ #64611490

یک قطعه زمین قولنامه ای یک سال و نیم پیش خریداری شده قولنامه به طور کامل بنام برادر همسرم هستش که کارهای اداری رو انجام بدهند حالا این زمین را با هم خریده و ساخته اند برادر همسر می‌خواهد اسم همسرم را در قولنامه وارد بکند باید قولنامه رو پشت نویسی کرد یا به دفتر خانه اسناد مراجعه کنیم ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید قولنامه جدید تنظیم شود یا به دفترخانه مراجعه کنید.

سلاممی توانید مستقیم هنگام تنظیم سند رسمی در دفترخانه اقدام کنید.اما چون ممکن است استعلامات و....طول بکشد از لحاظ حرفه ای و عقلایی بهتر است فعلا پشت همان قولنامه انتقال سه دانگ به همسرتان قید شود و طرفین و شهود امضا کنند.تا کارهای دفتر اسناد هم انجام شود

باسلام به دفترخانه مراجعه نمایید.

با احترام برای قرارداد به دفتر خانه مراجعه نمایید

بادرودوسلام برای این اقدام به دفترخانه مراجعه نمایید.

درود:بهتر است قرارداد جدید تنظم شودبا ذکر مشخصات کامل طرفین معامله،یا مستقیم جهت تنظیم قراردادبه دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید.

برای انتقال مالکیت با مراجعه به دفتر اسناد رسمی قرارداد جدید تنظیم شود و سهم هریک از مالکین مشخص شود