نوشته شده مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم؛ یعنی چه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۶۳۴ #64601265

با سلام خدمت تمامی اعضای محترم بنیاد وکلا
بنده بر علیه یک شخصی به جرم تهدید شکایت نموده بودم و متشاکی به پرداخت جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شده بود پرونده جهت اجرای حکم در شعبه اجرای احکام کیفری ثبت گردید و بعد از ثبت پرونده در مدت ۳ روز پرونده مختومه گردید ولی در سامانه اطلاع رسانی پرونده برای متهم ابلاغیه ای جهت پرداخت جزای نقدی ارسال نشده و مسئول اجرای احکام با متهم هم محلی است من فکر میکنم حکم اجرا نگردیده چون ابلاغیه ای برای متهم صادر نشده فقط نوشته شده مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم نظر شما بزرگواران در مورد پیام بنده حقیر چیست؟ سپاس از تمامی پاسخ دهندگان گرامی

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق توضیحات شما، حتما جریمه پرداخت شده که در سامانه مختومه بودن پرونده اعلام شده.

سلام حکم اجرای محکومیت جزای نقدی به شاکی ربطی نداره
ارسال اسمس بشما جهت اطلاع بوده

مجرم جزای نقدی را واریز نموده

جزای نقدی ارتباطی با شاکی ندارد و پرداخت خواهد شد و پرونده مختومه شده است و خاتمه یافته

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. با توجه به اعلام مختومه گردیدن پرونده بدلیل احرای حکم، مطمئنا حکم اجرا گردیده و حتی ممکن است به لحاظ تقارن با اعلام عفو موردی.. جزای نقدی مذکور مشمول عفو نیز گردیده باشد..
در هر حال بدون اجرای حکم نمی توان پرونده را مختومه اعلام نمود..
موفق باشید..

باسلام جزای نقدی ب حساب دولت واریز خواهد شد و پس از پرداخت پرونده اجرایی مختومه میگردد

سلام
حکم پرداخت جزای نقدی در پرونده اجرا و پرداخت شده است و موضوعی جهت ادامه پرونده وجود ندارد. و مختومه گردید