شرایط سنی زوجه برای اخذ ویزای ازدواج در انگلستان چگونه است ؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۲۶ #646

با سلام ،من دختری ۱۸ ساله ام و در شرف ازدواج با شخصی هستم که دارای تابعیت انگلیسی است ودر آن کشور زندگی میکند.بعد از عقد تصمیم داریم برای گرفتن ویزای ازدواج اقدام کنیم. بر حسب اتفاق در اینترنت در رابطه با این موضوع مطلبی خواندم .

و نوشته شده بود که شرط سنی از ۱۸ به ۲۱ افزایش پیدا کرده. خواستم از صحت این موضوع اطمینان پیدا کنم. خواشمند ام هرچه سریع تر به سوالم پاسخ دهید بسیار نگران هستم.

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگربالای ۱۸سال باشدبه اختیاراست برای ویزادرموردازدواج اجازه پدرلازم است

سلامدر صورت رضایت پدر دختر شرایط سنی اهمیتی در این باره در دو کشور ندارد ولی زیر ۱۸ برای ثبت اش به مشکل بر می خورند

امکان ازدواج وجود دارد

سلام. بله می توانید ازدواج نمایید منعی نیست

بادرودوسلام امکان ازدواج می باشد.

با سلام سن ازدواج در کشور انگلستان، ۱۸ سال می باشد اما با این وجود، افراد بین سنین ۱۶ تا ۱۸ سال در صورت وجود رضایت والدین نیز امکان ازدواج وجود دارد. لذا نگران نباشید شما میتوانید در ایران یا کشور ثالث ازدواج نمایید.

می توانید ازدواج کنید مانع قانونی وجود ندارد .