چگونگی شکایت از افراد کلاهبردار را لطفا بیان بفرمایید؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۸ #64575092

سلام عرض میکنم ، دو هفته پیش از یک مغازه دو نفر با کارت ملی و کارت پایان خدمت آدرس، و شماره تلفن جعلی اقدام به کلاهبرداری و به سرقت بردن وسایل اجاره ای مغازه کردند چگونه میتوانم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برادر گرامی ، جهت احقاق حق خود لازم است شرح ماوقع را بطور خلاصه و صریح در قالب یک شکوائیه که در دفاتر خدمات قضایی باید ثبت شود با ذکر دلایل خود از قبیل فیلم دوربین مداربسته و اسناد جعلی میتوانید شکایت کنید

سلام شکایت خود را از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید

درود بر شما، می‌توانید شکایت خود را از طریق دفاتر الکترونیک قضایی علیه ایشان مطرح نمایید.

با سلام علیه وی اقدام به شکایت کیفری در دفاتر خدمات قضایی نمایید.

باسلام
جرم سرقت با کلاهبرداری کاملا متفاوت می باشد لیکن با ارائه مدارک از جمله فیلم دوربین مداربسته یا شاهد میتوانید شکایت کنید. ضمنا در جرم سرقت که فرمودید بهتر بود بلافاصله پس از اطلاع با پلیس ۱۱۰ جهت صورت جلسه تماس می گرفتید تا در خصوص اثبات سرقت در محاکم با مشکل مواجه نشوید.

درود
برای شکایت به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

خدمات قضایی علیه نامبرده به اتهام گلاهبرداری اعلام جرم کنید