آیا اگر زن بعد از جدایی در مورد تهمت و افترا به دادگاه شکایت کند ارائه رای منجر به تبرئه مرد می‌شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۵ #64540465

اگر به مردی به زنش تهمت و افترا بزنه که رابطه نامشروع داری
و بعد یا قبل تهمت زدن هم در دادگاه اثبات کرده و رای دادگاه بدوی و تجدید نظر هم گرفته باشی

مشاوره حقوقی افترا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سوال شفاف نیست.
لیکن هیچ ارتباطی باهم ندارند.
اگر جرمی واقع شده باشد قابل پیگیری است.

اگر ن مرتکب جرم شده باشد ورای صادرشده باشد زن نمی تواند اعاده حیثیت کند

درود
در صورت گرفتن حکم محکومیت قطعی در این خصوص افترا محسوب نخواهد شد.

سلام اگر شکایت زوج اثبات شده باشد نمی تونید شکایت افترا مطرح کنید

درود بر شما، این دو مساله کاملا مستقل و مجزا هستند، لذا پرونده ی جرم افترا و تهمت ارتباطی به طلاق ندارد، جداگانه بررسی خواهد شد.

درود
در صورت وجود رای درزمینه اثبات جرم ، شکایت افترا پذیرفته نمی گردد‌و این مطلب ارتباطی به اختلاف زن و شوهر یا جدایی انها ندارد .

سلام، خیر ارتباطی با طلاق ندارد. و پرونده ای مجزا است