اقدامات لازم پس از دادخواست اعسار و صدور اجرائیه چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴,۶۴۷ #64516089

سلام. اخیرا محکوم به پرداخت مبلغ حدود ۱۳ میلیون در شورای حل اختلاف شدم. حدود یک هفته پس از رای صادره سریعا درخواست اعسار و تقسیط دادم. جلسه اعسار نیز برگزار شده اما هنوز رای اعسار نیامده است. در این میان اجرائیه بابت ۱۳ میلیون تومان به مهلت ده روز مراجعه صادر شده است. با عنایت به اینکه درخواست اعسار در همان شعبه ای در حال رسیدگی است که رای اصلی صادر شده و اجرائیه هم توسط همان شعبه صادر گشته، برای جلوگیری از جلب بایستی لایحه یا دادخواست یا درخواست جدیدی ارائه کرد یا اتوماتیک تا نتیجه دادخواست اعسار حکم جلب صادر نمیگردد؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
دادخواست اعسار خود را به شعبه اجرای احکام ارائه نمایید تا زمان قطعی نشدن حکم اعسارتان حکم جلب صادر نمیشود.

بایستی به شعبه مراجعه نمایید و مکتوب اعلام نمایید که تقاضای اعسار مطابق پرونده کلاسه----- را داده اید که منتظر صدور حکم میباشید و موقتا تا تعیین تکلیف اعسار اجرائیه متوقف شود .

چون سریعا پس از صدور رای دادخواست اعساروتقسیط دادید جلب شما منتفی است . لذا لایحه ای نیاز نیست

با سلام
اصولا مطابق ماده ۳ قانون محکومیتهای مالی بعد از صدور اجراییه تا ۳۰ روز مهلت دارید دادخواست اعسار را تقدیم کنید تا از جلب شما جلوگیری شود وظاهرا شما زودتر به اینکار اقدام نموده ایید لذا تا روشن شدن تکلیف اعسار حکم جلب شما صادر نخواهد شد

دادخواست اعسار خود را به شعبه اجرای احکام ارائه نمایید تا زمان قطعی نشدن حکم اعسارتان حکم جلب صادر نمیشود.

سلام به موجب لایحه اعلام نمایید که سابقا اقدام به طرح دعوای اعسار نوده اید و تصویر دادخواست و همچنین ابلاغیه جلسه رسیدگی را تحویل شعبه نمایید

سلام.تصویری از دادخواست اعسار و اسناد مدارک را به اجرای احکام ببرید و از ایشان بخواهید از شعبه مربوطه استعلام لازم را صورت دهد