آیا ابطال معامله یک قطعه زمین توسط وراث ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۶۱۶ #64507997

با سلام و عرض خسته نباشید
یه مورد حقوقی داریم که تو اون وراث در مورد یک قطعه زمینی که ارزش آن بیش ۱ میلیارد تومن بوده و امین عاجز اونو به مبلغ ۲۰۰میلیون فروخته و ادعا داره از مورث وکالت مطلق داشته و به تعبیری اجازه فروش به هر قیمتی رو داشته اقامه دعوا کنند، وراث با چه طریق حقوقی میتونن این معامله قطعه زمین رو باطل اعلام کنن؟
و پسش بگیرن؟
و اینکه بر علیه این امین عاجز میتونن به استناد خیانت در امانت طرح دعوا کیفری کنند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام متن وکالت نامه مهم و باید بررسی شود در ضمن اگر از این وکالت نامه قبل از فوت مورث استفاده کرده می توانید دادخواست ابطال معامله را با ذکر دلایل بدهید و همچنین میتوانید معامله به استناد خیار غبن فسخ کنید و مابه التفاوت ثمن را مطالبه کنید اما اگر استفاده از وکالت نامه بعد از مرگ مورث باشد و با توجه به تاریخ فوت مورث وتاریخ عقد قرار داد چون عقد وکالت بعد از فوت باطل است پس معامله هم باطل است شکایت کیفری امکان پذیر نیست

میتوانید ابطال معامله از طریق حقوقی نمایید ولیکن بایستی مدارکتان مطالعه شود .

ظاهرا به موجب وکالتنامه مطلق معامله انجام شده و صحیح است . ولی بدون بررسی اسنادومدارک نمیشه نظری داد

سلام دعوای کیفری خیر
اما در خصوص ابطال معامله اختلاف نظر هست یعنی بستگی به دفاع وکیل شما و دادگاه دارد ولیکن در هر حال میتوانند مابه التفاوت ثمن را مطالبه کنند