اخذ توضیح چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۲۳۲ #64505774

در پرونده ای با عنوان سرقت از اماکن خصوصی به یکسال حبس و رد مال.... محکوم شدم. چون رای غیابی صادر شده بود واخواهی زدم. حالا برای ضامنم از شعبه اجرای احکام ابلاغیه آمده، نوع ابلاغیه: حضور جهت انجام کاری.متن ابلاغیه:" اخذ توضیح ( چنانچه به دستور بازپرس محترم مبنی بر ضبط وجه الکفاله اعتراضی دارید تا ۱۰ روز به این شعبه مراجعه کنید".حالا من چی کار کنم؟ اگه برم منو نگه میدارن؟تورو خدا راهنماییم کنید.ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این اخطار به معنی رد واخواهی و تایید رای اولیه است . احتمالا رای واخواهی به شما ابلاغ شده و مدت تجدیدنظرخواهی آن هم منقضی گردیده و از آنجا که شما نیز خود را برای اجرای حکم معرفی نکرده اید قاضی دستور ضبط وثیقه را صادر نموده است . توصیه میشود برای جلوگیری از ضبط وثیقه فورا خود را معرفی نمائید .

سلام
وقت به خیر
آنچه از ظاهر امر پیداست واخواهی مورد قبول دادگاه قرار نگرفته و به ضامن شما یعنی شخصی که کفالت شما را قبول کرده و کفیل شما شده ابلاغ شده است مبنی بر اینکه بازپرس پرونده دستور ضبط و توقیف وجه الکفاله را صادر و چنانچه ضامن شما اعتراضی به این دستور دارد به مدت ۱۰ روز فرصت خواهد داشت تا به این دستور اعتراض کند.