نتیجه این پرونده با توجه به این متن هایی که در سامانه ثنا بوده است چی شده ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۴۸ #64479100

با سلام طی درگیری که در سال ۹۶ رخ داد شخصی از من و پدرم و من هم از دو نفر دیگر که یکی صاحبخانه و دیگری مستاجرش بود شکایت کردم . بعد از چندین رفت و آمد به دادسرا و تشکیل پرونده و لایحه دفاع ، در سامانه ثنا پرونده ای که شاکی مستاجر بوده و متهم من بودم در قسمت خلاصه پرونده در قسمت بازپرسی این را نوشته :

پرونده با علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به اتهامات توهین به اشخاص عادی و توهین به اشخاص عادی در تاریخ .... ثبت گردید
۲-در مورد قرار نهایی، پرونده جهت حل اختلاف به دادگاه ارسال شد
۳-پرونده با علت طرح رسیدگی جهت حل اختلاف بین بازپرس و دادستان یا دادیار اظهارنظر نسبت به مکومیت در تاریخ ... با ردیف فرعی ۲ ... کیفری ... ثبت گردید
۴-پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهام توهین به اشخاص عادی در تاریخ ... با ردیف فرعی ۳ در ...کیفری ... ثبت گردید
۵-پرونده مختومه شده است.
و در قسمت خلاصه پرونده درقسمت دادگاه این را نوشته :
-پرونده با علت طرح رسیدگی جهت حل اختلاف بین بازپرس و دادستان یا دادیار اظهارنظر نسبت به مکومیت در تاریخ ... ثبت گردید
۲-پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهام توهین به اشخاص عادی در تاریخ ... با ردیف فرعی ۳ در ...کیفری ثبت گردید
۳-پرونده مختومه شده است.
لازم به ذکر است که در قسمت آخرین موضوعات در سامانه ثنا چه در دادسرا چه در دادگاه نوشته :پرونده فاقد موضوع فعال است

حالا چند روز پیش یک احضاریه اومده برای من به صورت الکترونیکی که ، برای حضور در دادگاه بیام مبنی بر شکایت من علیه آن دو نفر اما با این تفاوت که شعبه دادگاه تغییر پیدا کرده یعنی همون ردیف فرعی ۳ و حالا متهم ، صاحبخانه و مستاجر شده است و شاکی من .
حالا سوال بنده این است : مستاجر خودزنی کرده و در برگه پزشکی قانونی هم این رو نوشته تا آنجایی که من خبر داشتم لایحه دفاع نفرستاده بود و وثیقه هم نداده بود به بازپرس و حتی بازپرس حکم جلب مستاجر را به من داد که به کلانتری بدم و من یک عدد کپی گرفتم .حالا می خوام بدونم آیا نتیجه این پرونده با توجه به این متن هایی که در سامانه ثنا بوده است چی شده ؟ از آنجایی که سرباز هستم نمی توانم برم خودم بپرسم . با تشکر از شما

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظاهرا‌به‌اتهام‌توهین‌به‌شما‌جلب‌به‌دادرسی‌صادرشده‌و‌رفته‌کیفری دو