چگونه میتوانم مالکیت خود را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #64473075

با سلام

سال ۹۵ خانه ای را به صورت مبایعه نامه خریداری کردم اما تنظیم کننده مبایعه نامه در املاک اسم همسرم را کنار اسم من بعنوان خریداران نوشت و در توضیحات پایان برگه اسم بنده را بعنوان خریدار و پرداخت کننده اقساط بانکی ذکر نمود و کد رهگیری نیز بنام بنده ثبت شد.

اکنون برای اثبات مالکیت تمامی ۶ دانگ منزل مسکونی با توجه به شهادت تنظیم کننده مبایعه نامه میتوانم مالکیتم را اثبات کنم؟

همسرم سال گذشته خانه را با پیش ۱۶ ملیون و ماهانه ۳۵۰تومان اجاره داد و هیچگونه مبلغی بابت آن به بنده پرداخت نکرده است اکنون با توجه به اینکه که با وی دچار اختلاف و در شرف طلاق هستیم گویا ایشان علاوه بر اینکه شریک سه دانگ منزل مسکونی ام نیز هستن از دادن پول پیش به مستاجر جهت تخلیه خوددداری میکند.

بنده چگونه میتوانم نسبت به حقوق خویش از نامبرده شکایت کنم که آیا راه به جایی میبرم؟

با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایدعلاوه بر اینکه تقاضای الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح می کنید
در دادخواستی جداگانه تقاضای اصلاح مبایعنامه را مطرح کنید و در آنجا باید ثابت کنید که فروشنده به اشتباه اسم همسرتان را در کنا ر اسم شما نوشته و ایشان شریک شما نمی باشند

در نهایت هم علیه همسرتان دادخواست استرداد مبالغ دریافتی از مستاجر را مطرح نمایید

دعوای اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید
با توجه به فنی بودن دادخواست و دفاعدپیشنهاد میدهم این کار را توسط وکیل دادگستری انجام دهید.

بایستی فروشنده را الزام به تنظیم سند نمایید و پس از انتقال سند رسمی بنام شما مالکیت را احراز نمایید . بهتر است وکیل اخذ کنید .