عدم اطلاع از وجود شرکتی که مالیات آن بنام اینجانب ثبت شده رو چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۹ #64472821

باسلام
احتراما در روز جاری اینجانب یک پیامک از سوی سازمان امور مالیاتی کشور دریافت کردم مبنی بر اینکه اینجانب مبالغ متنابهی بابت مالبات حقوق کارکنان بخش خصوصی یکی از شرکت ها که در استان کهکیلویه و بویر احمد است بدهکارم!!
اینجانب اصلا شرکت مذکور را نمیشناسم و هیچگونه ارتباطی با شرکت مذکور ندارم.
چگونه میتوانم اعتراض کنم؟
ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
سپاس

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به اداره مالیات رجوع کنید

با سلام
به اداره مالیات مراجعه کنید

موضوع را از طریق اداره مالیات پیگیری کنید.

به واحد اجراییات اداره مالیات مراجعه نمایید درصورتیکه اشتباه سیستمی نباشد حتما ازطریق دادسرا اقدام به ثبت شکایت نمایید.
اخیرا مواردی ازاین دست کم اتفاق نمیفتد. وبامراجعه افراد جهت چاره جویی مواجه میشویم. افرادی که جهت استخدام در شرکتهای خصوصی و بدون سابقه قابل استعلام، مراجعه وگزینش میشوند بسیار احتیاط نمایند.وبهیچ عنوان جزییات کامل شناسنامه ای ومخصوصا عکس و یا کپی کارت ملی و شناسنامه را در بدو ورود در اختیار شرکت قرارندهند، اصولا گزینش و تکمیل فرم استخدام فقط جهت سوابق تحصیلی و کاری شما میباشد و زمانیکه اینگونه موارد را ازشما طلب کردند از این عمل خودداری نمایید. برخی افراد به طرق مختلف اقدام به ثبت شرکت با مشخصات اینگونه اشخاص مینمایند و زمانی شخص متوجه موضوع میشود که بعنوان عضو هیئت مدیره شرکتی چندسال فراریا تخلف مالیاتی داشته و حسابشان مسدود میگردد.

پرسشگر محترم، با ارائه مدارک هویتی به اداره مالیات مراجعه بفرمایید

صریعا به سازمان امور مالیاتی مراجعه و از اقدامات بعدی سازمان جلوگیری کن

با سلام
به قید فوریت به واحد مالیاتی مربوطه مراجعه نمایید .