آیا در این شرایط خسارتی باید پرداخت بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۳ #64384563

سلام من خونه پدرمو با رضایت خودش در بنگاه قولنامه رهن و اجاره ۴۰ میلیون تومن ۵۰ تومن کردیم من هم به عنوان از طرف قرارداد رو امضا کردم و هیچ پولی رد و بدل نشد و قرار شد ۱ روز بعد جهت امضای نهایی پدرم بره بنگاه و قرارداد رو امضا کنه و پول از طریق بنگاه به پدرم داده بشه. ولی پدرم پشیمان شد و قبول نکرد و امضا هم نکرد و خواست که قرارداد منتفی بشه.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
اگر در قرارداد شما خسارت را برعهده گرفته باشید بلی ولی اگر فقط از طرف پدر تنها امضا کرده و گفته باشید قرارداد با امضا پدر رسمیت می یابد خیر