تغییر نام خود به چه صورت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۳ #64381672

درود آیا من می تونم اسم اولم و حذف کنم محمد دانیال پدرم و فامیلامون بیشترشون دو اسمه هستن که اسم اولشون محمد منو بیشتر دانیال سدا میزنن یا می تونم نام دیگری برا خودم انتخاب کنم من اسم کوروش مدنظرمه

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

داداخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت به دادگاه تقدیم کنید

میتوانید درخواست خود را ابتدا به اداره ثبت احوال و سپس درصورت عدم موافقت از طریق دادخواست درخواست تغییر نام خود را بدهید

سلام ، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی کنید

با سلام
متاسفانه تغییر نام ائمه بسیار سخت و گاها غیر ممکن میباشد
شخص میتواند برای نام ( در صورت ائمه بودن ) پیشوند یا پسوند اضافه نماید اما نمیتواند نام ائمه را حذف نماید
و تغییر نام محمد به کروش مطلقا بعید و غیر ممکن است
به هر حال درخواست خود را تنظیم و ارایه نماید

با سلام
شما نخست باید درخواست حذف میشوند به اداره ثبت و احوال دهید و در صورت عدم پذیرش ثبت و احوال میتوانید دادخواست حذف میشوند به طرفیت اداره ثبت و احوال به دادگاه ارائه دهید

از طریق اذاره ثبت اقدام نمایید در صورت عدم پذیرش می توانید دادخواست تغییر نام را تقدیم دادگاه نمایید

سلام . باید دادخواست تغییر نام تقدیم دادگاه کنید و اداره ثبت احوال رو خوانده قرار دهید و دلایل محمکه پسندی داشته باشید