در نتیجه واخواهی آمده ما تبرئه شدیم، پس رسیدگی به شکایت ما چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۷ #64335488

سلام در پرونده ای ما به جرم تصرف در مشاعات از سه نفر از همسایه ها شکایت کردیم و اونها هم علیه ما همین شکایت را انجام دادند،برای رسیدگی به پرونده دادگاه یک جلسه را برای هردو شکایت در نظر گرفت، در روز دادگاه ما به دلیل مشکلی که پیش آمد حضور نداشتیم و در حکم صادره همسایه ها تبرئه و ما محکوم شدیم، در حکم صادره آمده بود این رای در خصوص متهمین (همسایگان ما) حضوری است و ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر تهران است و در خصوص متهم فلانی ( یعنی ما) غیابی است و ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض واخواهی در این دادگاه و پس از آن ظرف بیست روز قابل تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر تهران است. با دیدن حکم ما به دفتر قضایی مراجعه کردیم و درخواست واخواهی ثبت کردیم اما در روز دادگاه قاضی فقط به اتهام علیه ما رسیدگی کرد و گفت شکایت خودتان علیه همسایه ها باید می رفتی تجدیدنظر! و اینطور که قاضی می گفت مهلتش تموم شده! در حالی که برای کل پرونده یک رای صادر شده و هردو شکایت در یک پرونده است و حتی جلسه رسیدگی به هردو شکایت یکی بود،ما هم در دفتر قضایی عنوان کردیم که می خوایم در مورد شکایت خودمون علیه همسایه ها اعتراض بزنیم اما در جلسه واخواهی قاضی برای شکایت ما اقدامی نکرد و لایحه را نپذیرفت و حکمی که الان در نتیجه واخواهی ما آمده درش ما تبرئه شدیم، پس رسیدگی به شکایت ما چگونه است؟ لازم به ذکر است رای واخواهی دیروز صادر شده و رای اولیه در تاریخ ۹۹/۸/۱۹ صادر شده.

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به حضور همسایه شما در دادگاه رای صحیح صادر شده است و حق تجدید نظر خواهی داشتید که در مهلت مقرر اقدام ننمودید

رای با استدلال منطقی صحیحی صادر شده

درود
رای دادگاه نسبت به همسایه شما حضوری و نسبت به شما غیابی بوده است بنابراین نوع اعتراضات متفاوت است.

نظر قاضی محترم کاملا قانونی و صحیح است . همسایه شما ( به عنوان متهم) در دادگاه حاضر بوده رای صادره حضوری بوده و باید تجدیدنظرخواهی میکردید . از آنجا که شما ( به عنوان متهم شکایت همسایه) در دادگاه حاضر نبودید لذا رای صادره غیابی و اعتراض شما به عنوان واخواهی قابل رسیدگی است .است

قاضی درست حکم داده است

نظر قاضی درست است مهلت تجدیدنظر تمام شده است