ترک کار کارگر بدون قرارداد چه حکمی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۴ #64330099

باسلام اکر کارگری با توجه به نداشتن قرارداد ترک کند چه عواقبی دارد

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، با توجه به عدم وجود قرارداد، مسؤلیتی متوجه ایشان نخواهد بود.

در صورت نداشتن قرارداد عواقبی برای کارگر نخواهد بود

ترک کار در زمانی که بین او وکارفرما قرارداد وتعهداتی وجود ندارد یعنی ترک کار

درود
مسولیتی متوجه ایشان نیست.

با درود
بر اساس ماده ۲۵ قانون کار هیچ یک از طرفین به تنهایی نمی توانند قرارداد کار را فسخ نمایند .

چنانچه فسخ قرارداد کار از ناحیه کارفرما باشد ، کارگر حق دارد جهت احقاق حق در مراجع حل اختلاف طرح دعوی نماید .

چنانچه فسخ قرارداد کار از ناحیه کارگر باشد ، ترک کار تلقی میگردد و در صورت طرح شکایت کارگر از کارفرما در مراجع حل اختلاف ، کارگر مستحق بازگشت بکار نیست و صرفا محق به دریافت سنوات پایان کار به استناد دادنامه شماره ۷۲۵ الی ۷۲۶ مورخ ۹۶/۸/۲ هیات عمومی دیوان عدالت اداری خواهد بود .
تشخیص ترک کار کارگر با مراجع حل اختلاف است.

چنانچه کارگر ترک کار نماید و به موجب آن خسارات مادی و معنوی به کارفرما وارد کرده باشد در صورت احراز ترک کار توسط مراجع حل اختلاف ، کارفرما می تواند جهت استیفای آن در مراجع دادگستری علیه کارگر طرح شکایت نماید و مراجع حل اختلاف در این موضوع ( خسارات ) صالح به رسیدگی نمی باشند .

بدیهی است کارگرانی که مبادرت به ترک کار می نمایند ، نظر به اینکه بیکاری آنان ارادی است بنابراین مستند به ماده ۲ قانون بیمه بیکاری ، مشمول برخورداری از مزایای حمایتی بیمه بیکاری نخواهند شد.

باسلام
باتوجه به نداشتن قرارداد مسئولیتی متوجه ایشان نشده وکاری نمیتوان کرد