نحوه اقدام برای برگرداندن نام‌خانوادگی تغییر یافته توسط پدر

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳ #64321228

سلام، در ۲ سالگیم پدرم فامیلیش رو به خاطر اختلاف عوض کرده که رفتم ثبت احوال گفتم می‌خوام فامیلم رو برگردونم و اول گفتن چون زیر ۱۸ سال بودی میشه و قسمت توضیحات شناسنامه و متن تغییر فامیلی رو هم دیدن و گرفتن و فرم دادن پر کردم تحویل دادم. الان ۲ ساله دارن به بهانه‌های مختلف من رو بازی میدن؛ یک‌بار میگن مدارک اصلیش رو پیدا نمی‌کنیم چون برای ۳۰ سال پیش هست و از حوزه‌ای اقدام شده که الان موجودیت نداره و منتقل شده شهر دیگری که اون‌ها هم سند درستی ندارند که ارسال کنند، یک‌بار میگن معارض داره، یک‌بار میگن باید پسوند بذاری، خلاصه کلافم کردن. خواستم بدونم می‌تونم از طریق دادگاه اقدام کنم یا از طریق دیگری؟ اصلا اهمیت نمیدن که یک پاسخ شفاف بدن و کلا می‌خوام بدونم قانون چی میگه در این مورد؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برای تغییر نام خانوادگی می‌بایست از طریق ثبت احوال مراجعه نمایید اگر ثبت احوال موافقت ننمود از طریق دادگاه عمومی از ثبت احوال شکایت کنید

باسلام ،در حال حاضر امکان پیگیری خارج از اداره ثبت احوال نیست .

باسلام ، موضوع در صلاحیت اداره ثبت احوال است و در هر حال باید حتی بر فرض عدم امکان نظر خود را اعلام کند تا نسبت به آن اعتراض انجام شود

اداره ثبت احوال ملزم از نظر خود را مکتوب به شما اعلام نماید که قابل اعتراض می‌باشد

سلام اداره ثبت موظف به انجام می باشد توصیه می شود وکیل اختیار نمایید