اگر متهم در روز دادگاه حاضر نشود یا قادر به پرداخت نباشد، چه حکمی صادر میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۷ #64315303

بنده از شخصی به جرم کلاهبرداری شاکی شدم با قرار وثیقه آزاد شد زمان دادگاه حدود ۲ماه دیگر هست
اگر زمان دادگاه حاضر شود و توان پرداخت را نداشته باشد یا اصلا حاضر نشود چه حکمی صادر میشه
ممنون از شما

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- در صورت اثبات مجرمیت ، حکم بر حبس و جزای نقدی به همراه رد مال صادر می شود .
- عدم رد مال یا عدم پرداخت جزای نقدی موجب حبس متهم میگردد . از این رو باید یا مال مورد حکم بانضمام جزای نقدی را پرداخت نماید یا با درخواست اعسار ترتیبی برای تقسیط فراهم آورد .
- عدم حضور متهم در دادگاه باعث توقیف و مصادره سند توثیقی خواهد شد .

با سلام و احترام
اگر بزه ارتکابی محرز شود به رد مال حبس و جزا نقدی محکوم می شود.

درودبرشما
درصورت اثبات قطعی جرم ایشان مجازات حبس وردمال وجزای نقدی علیه وی صادر میگردد.