میخواهد به ایران سفری داشته باشد و دوباره بعد مدتی به تحصیلش در آن کشور برگردد؛ مشکل قانونی ایجاد میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۷ #64281167

پسرم محصل در دانشگاه انگلیس است و به دلیل شرایط بد کرونایی میخواهد به ایران سفری داشته باشد و دوباره بعد مدتی به تحصیلش در آن کشور برگردد. آیا مشمول حساب میشود؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اوضاع و شرایط قانونی و مصوبات نظام وظیفه امکان سفر برای یک بار را دارند.

با سلام
طبق شرایط پیش امده و مصوبات صادر شده از سوی سازمان نظام وظیفه عمومی ، هیچ مانعی نخواهد داشت .

با توجه به شرایط ویژه کرونا و برابر آخرین مصوبه سازمان وظیفه عمومی :
آن دسته از مشمولان غایبی که بیش از سه سال در خارج از کشور اقامت داشته اند و براساس مقررات تردد ایرانیان مقیم خارج از کشور، از سالی دوبار تردد و در مجموع به مدت سه ماه اقامت استفاده کرده اند و در حال حاضر مدت حضور آنان درکشور بیش از سه ماه شده است، بدون هیچ گونه نگرانی می توانند پس از بهبود شرایط از کشور خارج شوند.
ضمنا برابر تصمیم ستاد کل نیروهای مسلح مقرر شد کلیه مشمولان غایب مقیم خارج از کشور که کمتر از سه سال اقامت دارند نیز با توجه به شیوع بیماری کرونا می توانند با هماهنگی به عمل آمده، برای یک مرتبه مجوز تردد دریافت و با تایید وزارت امور خارجه بدون هیچ گونه نگرانی از کشور خارج شوند.