میخوام واحد را بفروشم نمی دانم به خریدار موضوع را باید به صورت کتبی اعلام کنم یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۴ #64158574

با سلام و خسته نباشید.
بنده میخوام یک واحد آپارتمان را به فروش برسانم پایان کار و نقشه و پروانه و سند دارد(پایان کار سال ۱۳۹۴ و سند دو سال بعد اخذ شده است) ساختمان ۴ طبقه هست در پایان کار ۴ طبقه می باشد ولی سازنده آپارتمان اعلام می کند میخواهد طبقه پنج را درست کند و میگوید در زمان تنظیم صورت مجلس تفکیکی قبل سند با مالک قبلی در متن صورت مجلس تفکیکی اشاره شده و از مالک قبلی رضایت گرفته شده است.
۱- زمان معامله برای انتقال سند نقشه و پروانه و پایان کار و سند ارائه می شود ودر زمان انتقال سند ما هم طبق قانون با این روال معامله انجام شد و ملک به من انتقال یافت و صورت مجلس نه ارائه شد نه در زمان معامله الزامی به ارائه می باشد اگر در صورت مجلس این متن مورد توافق طرفین قبلی قرار گرفته باشد و از مالک قبلی رضایت گرفته باشد آیا با استناد به این صورت مجلس تفکیکی آیا من با داشتن سند نمی توانم مخالفت کنم؟
۲- در زمان خرید از مالک قبلی در زمان انتقال سند جمله (( اسقاط کافی خیارات خاصه خیار غین هر چند فاحش از طرفین به عمل آمد)) نوشته شده است یعنی اگر هم رضایت داده باشد و به من نگفته و انتقال نداده باشد با این جمله در زمان انتقال سند من حق اعتراض ندارم؟
۳- آیا صورت مجلس تفکیکی میتوان غالب بر سند و پایان کار باشد که با صورت مجلس هر کاری سازنده خواست انجام بدهد حتی ۵ سال بعد از اخذ پایان کار و ۴ سال بعد از اخذ سند پس سند و پایان کار به چه دردی می خورد؟
۴- مالک قبلی آپارتمان به من شفاهی گفت رضایت نداده ولی مستندی به من انتقال نداده و در مبایعه نامه چیزی در مورد رضایت نوشته نشده است؟
۵- سازنده هم مستندی از رضایت نامه به من نشان نداده فقط اعلام می کند صد مالک هم بیاید به این واحد من حق ساخت و ساز بدون گرفتن رضایت مالکین را دارم یعنی صورت مجلس تفکیکی به این قدرت ارجاع قانونی دارد که هر کاری خواست کند؟
۶- اگر اعلام نکنم آیا بعدا میتواند به خاطر عیب در مال معامله به هم بخورد؟ اگر اعلام کنم خریدار از ترس افتادن در گرفتاری و مشکلات از خرید انصراف می دهند؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- رضایت مالک قبلی با انتقال سند به شما و در صورت عدم شروع عملیات اجرایی یا اخذ پروانه از شهرداری منتفی بوده و نیاز به رضایت شما میباشد .
۲- موضوع «اسقاط کافه خیارات» ارتباطی با مطالب مربوط به اجازه مالک قبلی و .... ندارد .
۳- مدارک مورد اشاره شما دارای یک ترتیب و توالی قانونی است . به اینصورت که ابتدا باید پایان کار را از شهرداری دریافت نمود . سپس با استناد به پایان کار اقدام به درخواست صورتمجلس تفکیکی از اداره ثبت نمود . و نهایتا بر مبنای صورتمجبس تفکیکی ، سند رسمی صادر میشود . این ترتیب به مفهوم رجحان و اعتبار بیشتر یک سند بر دیگری نیست .
۴- پاسخ همان است که در بند ۱ اشاره شد .
۵- ادعای همسایه شما به نظر صحیح نمی باشد چرا که اگر چنین اذنی داشت هیچگاه به شما اعلام نمود . از آن گذشته رضایت نامه مذکور ربطی به صورتمجلس تفکیکی ندارد .
۶- اعلام یا عدم اعلام موضوع ، تاثیری در نتیجه یا امکان طرح دعوی خریدار احتمالی بر علیه شما ندارد .

دوست عزیز با توجه به توضیحاتتون بنده نظرم اینه که تمامی مراتب فوق را بصورت ساده ویا طی توضیحاتی در قرارداد تون بگنجانید.تا بعدا دچار مشکل نشید