آیا بدون حضور شاکی و متهم در دادگاه قاضی می تواند کیفر خواست صادر کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۵۰۶ #64145

باسلام
در مورد اتهام به سرقت موتورسیکلت،همسرم بعد از بازداشتگاه با گذاشتن فیش حقوقی مانع رفتن او به زندان شدیم بعد از گذشت چند هفته برگه ای به عنوان کیفر خواست درب منزل آمده که متن آن این است:
نامبرده در تاریخ ....بزه مرتکب اعمال مجرمانه ذکر شده گردیده لذا طبق مقررات ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 و ماده 661 قانون تعزیرات 1375 برای نامبرده در خواست مجازات می گردد.
این متن یعنی چه؟لطفا سریع تر پاسخ دهید فردا دادگاه داریم .
باتشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کیفرخواست ادعا نامه ای است که از طرف دادسرا صادر و در حقیقت بازپرس تحقیقات خود را انجام داده و آن را برای صدور حکم قطعی و نهایی به دادگاه ارسال میکند.