چطور ثابت کنم که اطلاع نداشتم از توقیف که متوجه ضرر و زیان نشوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۵ #64127368

باسلام
ملکی را قولنامه ای خریدم و قولنامه ای فروختم و موقع سند زدن متوجه شدیم که سند توقیف است. سند بنام فروشنده است. و من وکالت نامه دارم.
سه نفر شاهد داریم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر علیه شما دعوی صورت گرفته است شما میتوانید برای دفاع از خود دادخواست جلب ثالث ارائه دهید تا فروشنده ی قبلی نیز در آن دادگاه حاضر شده و پاسخگو باشند

درصورتی که توقیف سند بعد معامله با شما واقع شده میتوانی به عنوان ورود ثالث دادخواست دهی، اما اگر حین المعامله سند در توقیف بوده باشد، و خودرو مذکور مورد مطالبه قرار گیرد ،باید دادخواست جلب ثالث بطرفیت فروشند اقدام کنی

با سلام
چنانچه علیه شما دادخواست مطالبه وجه و مطالبه ضرر و زیان اقامه گردیده ، نسبت به جلب ثالث ( فروشنده به شما ) اقدام نمایید .

شما در برابر خریدار چون تعهد به انتقال مال و تنظیم سند داشته اید و حال این امکان وجود ندارد ضرر و زیان وارده به خریدار متوجه شما است
و شما میتوانید به دلیل عدم آگاهی خود به ید ماقبل خود(فروشنده) رجوع کنید