پدرم میگه فقط سال بعد خونه رو به فروش میرسونه و سهم من رو پرداخت میکنه؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۳ #64119694

من و پدرم ملکی را به صورت شراکتی خریداری کردم حتی شرایط به این صورت بود پولی که پدرم داشت برای خرید ملک مورد نظر کافی نبود و توسط شراکت با بنده توانست ملک رو خریداری کنه من هم شرطم این بود که هر وقت بنده به پول نیاز داشتم باید ملک رو بفروشه و سهم من رو پرداخت کنه ولی پدرم میگه فقط سال بعد یعنی اردیبهشت ۱۴۰۰ خونه رو به فروش میرسونه و سهم من رو پرداخت میکنه من هم از این میترسم که اینقدر تا سال بعد تورم زیاد بشه که نتونم هیچ کاری با اون پول انجام بدم ( اون پول سرمایه کل زندگیمه ) حالا بنظر شما چه باید کرد؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پاسخ سؤال به توافقات مکتوب فی مابین شما بستگی دارد. اما اگر توافق کتبی وجود ندارد و هر یک از شما مالک سه دانگ ملک هستید، می توانید تقاضای افراز ملک را نموده و در صورت عدم قابلیت افراز، درخواست فروش ملک را بنمایید.

با سلام
اگر مدارک یا شهودی بر ادعای خود مبنی بر شروط با پدر دارید میتوانید جهت احقاق حق خود اقدام نمایید
اگر هم از طریق قانون بخواهید اقدام نمایید میتوانید تقاضای فروش مال مشاع را درخواست نمایید
اگر قرار بر بالا رفتن قیمت و تورم گردد بالطبع ملک مشترک شما نیز ارزش بالاتری در سال ۱۴۰۰ خواهد داشت

درصورتی که توافقات فی مابین نوشته شده یا شاهد دارید میتوانید دادخواست داده و مطالبه کنید