مدت زمان صدور حکم دریافت ودیعه از موجر چه مدت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۳۳ #64086141

سلام
مدت زمان تقریبی صدور حکم جهت دریافت ودیعه مسکن بعد از تخلیه و انقضا قرارداد اجاره از موجر پس از ارائه دادخواست چه مقدار خواهد بود؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام معمولا تا صدور حکم قطعی شش ماه .

زمان دقیقی نمی توان تعیین کر د بین یک ماه تا پنج ماه متغییر است با توجه به شرایط مختلف

در طرح شکایت حقوقی(دادخواست) پس از ثبت در دفتر خدمات قضائی چندروز طول میکشد تا پیامک تعیین شعبه به دست شما برسد و از یک الی سه ماه حدودا تعیین وقت میشود و حداقل زمان برای صدور حکم و قطعیت از ابتدا تا ختم پنج ماه است و این در فرضی است که هیچ وقفه ای به لحاظ نقص دادخواست و یا اعتراض به رای و ... ایجاد نگردد، ولی درصورتی که شما طرف دعوای تخلیه فوری باشید و فیش مبلغ ودیعه(قرض الحسنه) و چک تخلیه ضبط در پرونده باشد از سه روز تا یک ماه طول میکشد تا وجه به حساب شخصی مستاجر واریز گردد.
بازهم با توضیح بهتر میتوان پاسخ جامعتری نسبت به جزییات قضیه داد. والسلام

بستگی به میزان ودیعه دارد اگر زیر بیست میلیون تومان باشد در صلاحیت شورای حل اختلاف است. و بعد از طرح دادخواست تامین دلیل حداکثر ظرف حدود ۴ ماه به حکم قطعی خواهید رسید ارقام بالاتر ودیعه در دادگاه رسیدگی و میشود و زمان طولانی تری را به خود اختصاص خواهد داد.