با این مدارک میشه حضانت پسر ۳ ساله رو گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #64085564

خانوم بنده چندین بار دزدی کرده از خودش! تهمتشو من شنیدم و نهایتا خودم خریدم که با مدارک مشخص شد کار خودش بوده، فحاشیای نامتعارف توی فزای مجازی که موجودن، خودزنیای روی مچ دستش، اعترافات خودشو خانوادش که قرص میندازه توی پیامک ها حتی فحاشی پدرش، فیلم از خودکشی هاش که کسی باور نمیکرد و مجبور شدم فیلم بگیرم و ۲ مورد گزارش اورژانس اعزام شده بخاطر خودکشی همچنین استشهادیه همسایه های آپارتمان بابت اذیت و آزار و فحاشی ‌هاش، با این مدارک مستند و مابقی بلاها بکنار، آیا میشه حضانت پسر ۳ سالمو بگیرم؟
۴ ماه هست حتی نتونستم حرف بزنم با بچم، حتی رفتم در خونشون ببینمش پدرزنم فرمودن بچه تو نیست! نمیزارم ببینی که شاهدم دارم برای این حرفی که زده
تهمتای زیادی هم بهم زدن مثلا مامور اوردن خونه با حکم که منو بردن تست اعتیاد گرفتن کل خونه ماشینمم گشتن چیزی پیدا نکردن،
ممنون میشم راهنماییم کنین
در ضمن خانومم مطلقه بودن، دقیقا همین تهمتا که بمن میزنه رو به شوهر قبلیشم وارد کرده و توافقی طلاق گرفتن و اون آقا هم مجدد ازدواج کرده و زندگی ارومی داره، میشه با این اسناد تدلیس و حق فسخ رو خواستار شد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله با استناد به مدارک و شواهد موجود و ارایه ان به دادگاه ، عدم صلاحیت زوجه برای حضانت طفل اثبات و ایشان سلب حضانت خواهند شد

با سلام
در خصوص حضانت فرزند با توضیحاتی که ارائه دادید در صورتی که مدارک و مستندات کافی داشته باشید و قدرت اثبات داشته باشید، می توانید حضانت فرزند را بازپس بگیرید. اما در خصوص فسخ نکاح، ادله شما کافی نمی باشد...

سلام
چنانچه دلایل کافی مبنی بر عدم صلاحیت مادر ارائه دهید امکان اینکه سلب حضانت از مادر شود زیاد است