شکایت از فروشنده ملک در زمانی که هنوز مالکیت بصورت قطعی مشخص نشده است چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵ #64050703

یک واحد اپارتمان از شخصی خریداری کرده ام و فروشنده نیز از شرکت تعاونی خریداری کرده بوده در حال حاضر شخصی مدعی شده که کل سند ساختمان به نام ایشان است و شرکت تعاونی نیز جوابگوی انتقال اسناد نیست کل مالکان ساختمان از شرکت تعاونی به صورتی جمعی شکایت کرده ایم در حال حاضر در مورد شخص بنده شکایت از فروشنده صحیح است یا که تا تعیین تکلیف شکایت گروهی صبر کنم
با تشکر

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی به صورت دسته جمعی شکایت کردید باید تحمل کنید تا تکلیف پرونده مشخص گرد

با سلام شما بایستی دعوای خود را علیه فروشنده مستقیم آپارتمان به شما و همچنین شخص مدعی جدید و شرکت تعاونی مطرح نمایید. دقت بفرمایید که کلیه ایادی ماقبل شما منتهی به مالک رسمی و سندی ملک در دادخواست به عنوان خوانده ذکر شوند.

سلام بایستی هم از فروشنده و هم از شرکت تعاونی توامان شکایت کنید