آیا من محکوم هستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۹ #64031848

سلام و خسته نباشید.من ۲۰سالمه در دوران مجردی یک عکس سلفی با هم دانشگاهیم که پسر بودن گرفتیم بعد یک ترم من با شخص دیگه نامزد کردم. و متاسفانه ایشون اون عکسو دید. الان میگه تو ا پسرا حرف میزنی از این قبیل. با هم رابطه دارین و حرفای شرم اور دگ. ولی وقتی با نامزدم با هم بودیم گفتم چرا این جور حرف پیش پدر و مادرت به من تهمت زدی گفتن عصبانی بودم دیگ تموم شده گذشته تو .ا ینده ات دست منه. الان ۴ماه رفته و میگه تهمت میزنه و فلان.ایشون عکس ندارن پاک شده در گوشی بنده.الان کار به طلاق کشیده میخاستم بدونم ایا انکار کنم بهتره ؟ ایشون شکایت کنن میتوان جواب بگیرن روند نظر قاضی به چه صورت هس؟؟؟؟؟؟در ابتدای نامزدی مادر شوهر مرا به دکتر برد و گواهی باکره گرفت؟ خیلی ممنون از راهنمای های اساتید گرامی

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
گرفتن عکس جرم محسوب نمی شود

باسلام گرفتن عکس دلیل محکمی برای طلاق دادن نیست اما حق طلاق بامرد است و میتواند با پرداخت نفقه و مهریه اقدام به طلاق نماید.

سلام
گرفتن عکس جرم نیست مگر خلاف شرع باشد