اجرت المثل ایام تصرف ملک با چه نرخی و چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۷ #64019508

باسلام
براساس زمان حال برای کل ایام تصرف؟
یا بصورت سالانه و هر سال جداگانه؟
آیا تفاوتی دارند؟
آیا به اجرت المثل فوق خسارت تاخیر و دیرکرد تعلق خواهد گرفت؟ در صورت تعلق از چه تاریخی؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
از تاریخ حکم قطعی یعنی تاریخی که میزان اجرت المثل مورد حکم قرار گرفت خواهان می تواند خسارت تاخیر تادیه را نیز مطالبه کند.

اجرت المثل توسط کارشناس تعیین می شود و خسارات دادرسی را شامل می شود اعم از هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل

با درود میزان اجرت المثل را کارشناس تعیین خواهد کرد، از تاریخ صدور حکم قطعی به نغع خواهان، ایشان مستحق خسارت تاخیر تادیه خواهد بود

درود بر شما، اجرت‌المثل بر اساس نظریه کارشناسی طوری که تمام سالها را در بر گیرد، بدون خسارت تاخیر تادیه تعیین خواهد شد، لکن پس از محکومیت قطعی خوانده به اجرت‌المثل، چنانچه پرداخت نشود، از تاریخ قطعی شدن حکم تا زمان پرداخت میتوان خسارت تاخیر تادیه مطالبه نمود.

سلام و ارادت
با توجه به نظریه کارشناس مبلغی معین میگردد که جبران کننده تمامی این سالها باشد و خسارت تاخیر ندارد زیرا به نرخ تورمی روز و با فرول خاصی که کارشناسان دارند محاسبه و به دادگاه اعلام میگردد . پس از محکومیت به پرداخت خوانده بابت تاخیر در پرداخت میتوانید نسبت به مبلغ قطعی که مشخص شده خسارت را مطالبه نمایید .