اگه شاکی شاهد داشته باشه ولی پزشک قانونی گواهی خلاف این ادعا بده قاضی چطور رای صادر میکنه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹۲ #64013458

سلام و خسته نباشید.
توی چند تا صفحه خوندم که تنها گواهی پزشک قانونی بدای ضرب و شتم کافی نیست و قاضی با مسندات دیگه رای به نفع شاکی صادر میکنه. سوال من اینه که اگه شاکی شاهد داشته باشه(شاهدی که به دروغ شهادت بده و راهی هم برای اثبات دروغش نباشه) ولی پزشک قانونی گواهی خلاف این ادعا بده قاضی چطور رای صادر میکنه؟گواهی پزشک قانونی رو نادیده می گیره یا شهادت شاهد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که جواب پزشکی قانونی در راستای ادعای شاکی و شاهد باشد رای بر دیه میدهد .

شهادت شهود دلیل است نظر پزشکی قانونی اماره لذا قاضی با توجه به هر دوی آنها رای خود را صادر خواهد نمود

قاضی با توجه به جمیع ادله رای صادر میکند

قضات معمولا پرونده را با تمام مدارک بررسی میکنند و اگر تعارضی بین ادله باشد اصل برائت جاری است.

پزشکی قانونی نوع جراحت و اینکه آینده خودزنی است یا دیگر زنی و یا ...... اما شهادت شهود ثابت می کنه چه کسی ضارب بوده

باسلام و احترام. باید نظریه پزشکی قانونی نیز ضمیمه شکایت باشد در این صورت قاضی به آن ترتیب اثر می دهد

نه خیر گواهی پزشکی قانونی دلیل جراحات هستش وباید ثابت شود که چه کسانی ضارب هستند