ایا فرزند زن اول میتواند مدعی شود این املاک جز ترکه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۵ #63980321

پدری فوت میکند و فرزندان صغیر و زن دوم مخارج زنگی خود را از فروش املاک او برداشت میکنند .ایا فرزند زن اول میتواند مدعی شود این املاک جز ترکه محسوب میشود و حق فروش نداشته اند

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرمالی که برای متوفی باشد جزء ترکه است و کسی بدون رصایت وراث دیگر نمیتواند درآن اموال دخل و تصرف کند

سلام
بله ماترک متوفی مابین تمام ورثه( صرف نظر از فرزند کدام همسر) هریک به اندازه ی سهم خود تعلق خواهد گرفت.

بله . پس از فوت متوفی کلیه اموال به جا مانده از وی جزو ترکه محسوب شده و قبل از تصفیه اموال و تقسیم ماترک هیچ یک از ورثه حق تصرف در اموال را نخواهد داشت . در زمینه معرفی اموال و ماترک فرقی بین فرزند اول با سایرین نیست و هریک از وراث می تواند تقاضای تحریر ترکه بنماید .