با استفاده از کارت بانکی کلاهبرداری صورت گرفته باید چه کارکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۹ #63936169

باسلام

با استفاده از کارت بانکی به بهانه ی خرید شارژ همراه با هدیه کلاه برداری صورت گرفته از کارت ۱۵۰ هزار تومان پرداخت گردیده، چکار باید بکنم؟

لطفا رسیدگی کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر کلاهبرداری به گونه‌ای از طریق فضای مجازی صورت گیرد (مثل کلاهبرداری اینترنتی و سوء استفاده از رمز دوم و CVV۲ موجود روی کارت بانکی) در حوزه کاری پلیس فتا بوده و قابل پیگیری می‌باشد . در غیر اینصورت شاکی می بایست جهت پیگیری شکایت خود به پلیس آگاهی محل سکونت خود مراجعه نماید (مانند کلاهبرداری‌هایی که در آن مالباخته را به پای دستگاه عابربانک کشیده و با شگردهایی خاص اطلاعات حساب و کارت وی را کسب می نمایند)
در دادسرا طرح دعوی کنید پرونده برای تحقیقات به پلیس فتا ارجاع می شود