برای حادثه ای که در حین کار ساختمانی برای پدرم رخ داده باید لایحه بدهم یا خیر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۹ #63918049

سلام و عرض احترام
در پروژه تجاری در حین اجرای آجر نمای سوخته سنگ فرز پای پدرم را بریده و پروژه بیمه نبوده من از مالک مجتمع که برای آن کار میکردیم شکایت کردم، فرز متعلق به ما بوده و اداره کار مسئولیت قبول نکرد پروژه ها تجهیزات کار نمی دهند اما اداره کار، کار را با پروژه های توریستی که بسیار کم در ایران اجرا می شوند مقایسه می کند.

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دوست من در صورتی که اداره کار دعوای شما را متقبل نشود باید علیه کارفرما جهت اخذ دیه پای پدرتان شکایت کیفری مطرح نمایید.

"با سلام"
در صلاحیت اداره کار نمیباشد
میتوانید از کارفرما درخواست جبران خسارت نمایید

بایدازپیمانکارومالک شکایت کنید تاباجلب نظرکارشناس مقشر مشخص شود

شما میتوانید از پیمانکار و در صورت نبود پیمانکار از مالک پروژه در قالب مسئولیت کیفری حادثه شکایت نمایید تاحسب نظر کارشناسان رسمی دادگستری مقصر یا مقصرین حادثه و درصد تقصیر هریک تعیین شده و رای قضایی مبنی بر جبران خسارت وارده و دیه متعلقه صادر گردد . برابر ماده ۹۵ قانون کار مسئولیت اجرای مقررات و ضوابط فنی و بهداشت کار بر عهده کارفرما و ................. خواهد بود . هر گاه بر اثر عدم رعایت مقررات مذکور از سوی کارفرما یا مسئولین واحد ، حادثه‌ای رخ دهد ، شخص کارفرما یا مسئول مذکور از نظر کیفری و حقوقی و نیز مجازات‌های مندرج در این قانون مسئول است.