من چجوری میتونم پیگیری کنم چقدر طول میکشه تا زمان بازپرسی؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۷ #63877307

ما داشتیم همراه دوستامون میرفتیم به سمت تهران تو ماشین دوستامون مواد مخدر بود زن و بچه اون ها تو ماشین ما بودن مامور ها اومدن و مارو گرفتن. برای همسر من ۴ میلیارد سند بریدن در حالی که تو ماشین ما اصلا مواد نبوده و اون دوستمون گردن گرفته همه چیو من چجوری میتونم پیگیری کنم چقدر طول میکشه تا زمان بازپرسی؟
تو بازپرسی سندش میشکنه؟
راهی هست من الان بتونم سند و کم کنم؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

میتوانید از بازپرس تقاضای نمایید که در قرار صادره تجدیدنظر نماید

باید اثبات نمایید که همسر شما از موضوع بی اطلاع بوده و با توجه به اینکه مسئولیت مواد را دوستتان عهده دار شده است لذا به نظر اتهامی متوجه همسرتان نیست امنا باید به نحو دقیق دفاع نمایید و لوایح قوی ارائه دهید

با سلام زمانی که برای شخصی قرار وثیقه صادر می شود به این معنی است که اتهامی از سوی مقام قضایی نسبت به شخص وارد شده است که مقرون به واقعیت می باشد و مقام قضایی تا زمان اطمینان از وقوع یا عدم وقوع جرم می خواهد شخص در دسترس باشد.در این حالت حق متهم است که اولا از عنوان اتهام به طور مشخص آگاه شود و ثانیا دلیل و مدارک انتساب این اتهام به او ارائه شود
در صورتی که در ماشین شما مواد مخدر پیدا نشده است مطمئنا اتهام مباشرت در حمل مواد مخدر نمی باشد اما زمانی که در زما ن حمل مواد مخدر ماشین های دیگری هم در ارتباط باشند ممکن است اتهام معاونت ( نه مباشرت) برای حمل وارد باشد

سلام
باتوجه به اینکه بیان داشتید همگی شما در یک خودرو بودید و حامل موادی نیز نبودید و همچنین حامل آن، موضوع را گردن گرفته است،لذا اصلا جرمی برای شما متصور نمیباشد که نیازی به تعیین مجازات و قرار دادن وثیقه باشد
جهت اظهارنظر دقیق،باید موضوع بطور کامل بررسی شود.

وقتی که برای شما وثیقه تعیین گردیده مطمئن باشید پرونده تان توسط بازپرس درحال بررسی و اقدام است وخود بازپرس میزان قرار را تعیین نموده و شما میتوانید اعتراض نمایید به میزان قرار اما بهتراست ابتدا دلایل ومدارک مبنی بر عدم اطلاع از وجود مواد را ارائه دهید تا بازپرس متقاعد گردد و مبلغ قرار را کاهش دهد درغیراینصورت به راحتی اعتراض شما را رد میکند وتاثیری ندارد لذا چنانچه فعلا در مرحله تحقیقات توسط پلیس مواد مخدر می باشید میتوانید مسیر پرونده را تغییر داده و بی گناهی خود را اثبات نمایید و اینگونه پرونده ها قوانین و روشهای خود را دارد و تجربه ومهارت وکیل بسیار با اهمیت خواهد بود

سلام، اگر دوستتون به عهده بگیرند و حمل مواد رو بپذیرن جرمی متوجه همسر شما نیست

اگر اثبات گردد که مواد مخدر متعلق به دوستتان بوده و همسر شما هیچ نقشی در خرید و فروش ، حمل یا نگهداری نداشته اند قرار وثیقه را شکسته و ازاد خواهند شد.
علت اینکه چرا صرفا برای همسر شما قرار صادر شده ولی برای شما ، با اینکه با هم در یک خودرو بودید را نفرموده اید.