چگونه خود را از اتهام کلاهبرداری برهانم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۰۳ #63839802

با سلام و تشکر از خدمات بسیار خوب وبسایت شما ‌
بنده یک وبسایت خدمات ارز رمزگذاری شده دارم .
مورخ ۱۰ آذر ماه قراردادی را امضا کردم که یک طرف بنده هستم و طرف دیگر سه شخص حقیقی هستند . عنوان قرارداد که توسط یکی از این سه نفر تنظیم شده " قرارداد خصوصی جعاله " است . در قرارداد ذکر شده که ایشان به بنده سرمایه ای به میزان ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت کنند و سود ماهیانه طبق قوانین کشور را به ایشان بپردازم . همچنین یکی از این سه نفر خود را نماینده دو فرد دیگر برای دریافت سود اعلام کرد .
پس از امضاء قرارداد ایشان به هر بهانه ای بود از بنده تضمین گرفت. ولی دریافت تضمین در قرارداد درج نشده .
پولی هم که ایشان به بنده دادند بصورت ووچر پرفکت مانی بود
بعد از یک هفته یکی از این سه شخص با بنده تماس گرفت و ادعا کرد شدیدا پول لازم دارد و ۱۳۰ میلیون تومان به ایشان پرداخت کنم . بنده پرسیدم یعنی قصد فسخ قرارداد دارید که فرمودند خیر ، نه تنها باید این مبلغ را به ایشان پرداخت کنم ، بلکه تا یک سال هم باید مطابق با قرارداد عمل کنم و سود توافق شده را بدهم .
بنده بعد از چند روز به ایشان مبلغ ۹۹ میلیون تومان پرداخت کردم و اعلام کردم قرارداد فسخ است . پرداختی بنده هم مثل دریافتی ام ووچر پرفکت مانی بود .
چند روز بعد این شخص با بنده تماس گرفت و گفت کد ووچر که به ایشان دادم قبلا خرج شده. بنده از وبسایت پرفکت مانی استعلام گرفتم که در پاسخ آنها که بصورت ایمیل هست مشخص شد از آی پی خود این شخص این پول تبدیل به ریال شده است .
حالا ایشان از بنده شکایت کلاهبرداری کرده و ادعا میکند من پول به ایشان ندادم . بنده را در کلانتری خواستند
آنجا به آقای پلیس عرض کردم که ایشان یک هفته بعد از امضا هم سرمایه را خواستند و هم سود یک سال را که ناگهان دیدم حرفشان عوض شد و گفتند سود ماه اول را میخواهند !!
از طرفی با صحبتی که با دو شخص دیگر طرف معامله کردم مشخص شد همین فرد شاکی بصورت جدا از آنها یک رسید گرفته که در آن نوشته شده نفری ۲۵ میلیون به او بدهکارند و همچنین سود حاصل از این قرارداد را پس از یک سال به این دو نفر خواهد داد .
حالا هم هر روز به بنده پیام میدهد که آبروی مرا می برد و از دو روز پیش ساعت ۸ و ۹ شب پایین منزل بنده شروع به داد و بیداد و تهمت و فحش کرده است.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود. اگر معامله ای صورت بگیرد وقراردادکتبی وجود داشته باشد پرونده حقوقی است فقط درشرایط بسیار نادر میتوان کیفری باشد. حال باوجود اینکه قرارداد ندیدم بطوردقیق نمیتوان اظهار نظر کنم ولی جرم کلاهبرداری نیست. شما نباید واریز میکردید تا حضوری مدارک لازم بصورت درخواست اخذ نکرده بودید

درود
همین توضیحاتی که فرمودید به قاضی و پلیس فتا ارائه دهید شما با این تفاسیر مرتکب کلاهبرداری نشده اید.

با استناد به قرارداد فیمابین و همچنین اثبات واقعی بودن فعالیت در حوزه ارزهای دیجیتال و تایید اعتبار وبسایت احتمال محکومیت شما به جرم کلاهبرداری یا جرائم دیگر بسیار ضعیف است؛ هرچند برای اظهارنظر قطعی نیازمند مطالعه و بررسی دقیق موضوع و قراردادها هستیم.
در خصوص اقدامات مجرمانه شبانه نامبرده اولا امکان طرح شکایت توهین و تهدید و فحاشی وجود دارد و ضمنا تماس با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ و دریافت گزارش راهگشا خواهد بود.
ثانیا پس از رسیدگی به اتهام شما و در صورت صدور قرار منع تعقیب در مورد کلاهبرداری با توجه به تهدید و اعلان عمومی موضوع در محله منزلتان به نظر میرسد شرایط قانونی احراز ارتکاب جرم افترا و امکان اعاده حیثیت برای جنابعالی وجود خواهد داشت

سلام باتوجه به قرارداد کلاهبرداری صورت نگرفته بهتر مدارکتان در جلسه نزد قاضی کامل باشد موفق باشید

با توجه به پرداختیهای شما و قرارداد فی مابین جرم کلاهبرداری محقق نشده است

در این جا مصداق عنوان کلاهبرداری نیست

کلاهبرداری بردن مال غیر با توسل به وسایل متقلبانه می باشد از آنجا ک قرادادی بین شما بسته شده جرم کلاهبرداری اتفاق نیفتاده است.