آیا ایشان می تواند خانه پدری بنده را بدون درخواست طلاق و به بهانه سهم الارث توقیف کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۷ #63799120

سه سال پیش در حالی که با زن خود در دوران عقد بوده که در دفتر ازدواج ثبت شده و عقدنامه نیز نزد بنده می باشد، پس از اینکه او هر زمان که جهت مشخص کردن تاریخ عروسی مشخص می کردیم و دقیقا در همان زمان و بدون اجازه و اطلاع بنده و گاهی همراه پدرش به مسافرت های چندین ماهه می رفت، برای بنده مسجل شد هدفی غیر از سرپوش گذاشتن روی رابطه های نا مشروع قبل و بعد از ازدواج که با فریب دادن من همراه بود و همچنین دزدی های فراوان به جز هدایای مناسبتی که تماما طلا بوده، نداشت، در نهایت بنده را ترک کرده و در نهایت بنده پس از ارسال اظهارنامه، از او جهت الزام به تمکین شکایت کردم که در دادگاه منکر رابطه بین ما شده و درخواست حق حبس داشت که بعد از افشای دروغ با معاینه پزشکی قانونی ملزم به تمکین شدند که تشریف نیاوردند. در این مدت بنده درگیر شکایت از پدرش جهت فحاشی در حد قذف و تهدید بودم که چند ماه پیش حکم نهایی برای ۳ سال حبس و جزای نقدی داده شد. جهت مال مربوط به مهریه و تباه شدن جوانی بنده، هیچ اقدامی جهت طلاق نکردم، او هم اقدامی تا کنون نکرده است. سوال بنده این است آیا ایشان می تواند خانه پدری بنده را بدون درخواست طلاق و به بهانه سهم الارث توقیف کند؟ (بنده هیچ سو پیشینه ای ندارم و فقط یک پرونده حقوقی مرتبط با چک در شورا دارم)... اگر بنده از ارث محروم شده باشم چطور؟ در صورت مهاجرت بنده و با توجه به محروم شدن از نفقه و عدم اجرا حکم الزام به تمکین تا کنون، آیا بعدا می تواند وقتی رفتم درخواست طلاق یکطرفه داده و یا جهت مهریه از پدر و مادرم ادعایی داشته باشد؟با شرایط فوق و همچنین احتمال ازدواج با فریب بدون طلاق از بنده، آیا در مورد طلاها و هدایا می توانم ادعایی داشته باشم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شخصی ازارث محروم نخواهد شد .
بابت مهریه میتواند سهم الارث شما راتوقیف کند

سلام
اگر پدر شما فوت شده بله میتواند سهم الارث شما را توقیف نمایند.
ولی تا زمانی ک پدر زنده است سهم الارث موضوعیت ندارد ک بخواهند توقیف نمایند.
نه شرط ممنوع کردن از ارث باطل و قابل ترتیب اثر دادن نیست.
اگر شرایط موجود در قباله ازدواج محرز شود بله میتوانند تقاضای طلاق کنند.
اگر اموالی داشته باشید میتوانند توقیف نمایند.
میتوانید فاکتور طلاها را ارائه نمایید و بگویید ک بابت مهریه به ایشان داده اید ک معمولا قضات میپذیرند و از مهریه کسر میکنند.