ایا میتوان شهادت کذب شهود را از روی برگه اولی که در دادگاه شهادت داده اثبات کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۰ #63772603

سلام ببخشید شخصی شهادت میده در دادگاه و در دادسرا پیش بازپرس شهادتش را با فرد دیگری یکی میکند شهادتش قبول میشود؟؟؟؟ و اگر قبول شود ایا میتوان شهادت کذب شهود را از روی برگه اولی که در دادگاه شهادت داده اثبات کرد؟؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت تناقض هم شهادت ایشان رد خواهد شد و هم میتوانید شکایت نمایید.

سلام
چنانچه در متن شهادت های ایشان تناقض وجود داشته باشد اولا شهادت ایشان بی اثر بوده دوما می توانید اقدام به طرح دعوا نمایید

علم قاضی نیز یکی از راه‌های اثبات شهادت زور است و قاضی با دیدن شهود و اوضاع و احوال آن‌ها و سخنان و گفتارشان می‌تواند متوجه کذب شهود شود.

با سلام
بله در صورت اثبات و تناقض در اظهارات میتوان شهادت دروغ شکایت کرد

با سلام شما می توانید باارائه مدارکی مبنی بر وجود تناقضات در دو مرحله دادسرا و دادگاه اثبات مایید که شاهد سهادت دروغ داده است

اولا شهودی که در دادگاه شهادت متماقض دهند از درجه اعتبار ساقط بوده و اثر حقوقی ندارد.
ثانیا اگر مشخص گردد که شاهد شاهدی بر خلاف واقعیت شهادت داده ، با عنوان شهادت کذب میتوان از وی شکایت نمود . البته پس از صدور رای قطعی میتوانید اقدادم نمایید.

بله میتوانید از شهادتی که در دادگاه داده شده و یا همان برگه ای که بدان اشاره کردید استفاده و تناقض شهادت را اثبات کنید . چرا که اوراق تنظیمی در دادگاه بواسطه آن که در محضر مقام قضایی تنظیم شده است از اعتبار بالایی برخوردار است و میتوان آنهارا مورد استناد قرار داد

توفیق رفیق راهتان باد