آیا تمامی قراردادهای شفاهی کارگر ماهیت و طبیعت مستمر و دائمی دارند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۶ #63761876

در قانون کار ۳ نوع قرارداد کار وجود دارد
۱-دائمی
۲ موقتی
۳ مدت معین.
ایا کارگری که قراردادش با کارخانه و یا شرکت شفاهی میباشد میتوان این نتیجه را گرفت که تمامی قراردادهای شفاهی ماهیت و طبیعت مستمر و دائمی میباشند یا خیر؟ نظر هیات تشخیص و هیات حل اختلاف اداره کار درمورد قرارداد شفاهی چیست؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتی که شما مدعی باشید که قرداد شما شفاهی است اداره کار نسبت به تحقیقات از کارگاه شما توسط بازرس انجام میپذیرد و مستندات شما از جمله دریافتی های حقوق و مزایا و بیمه میتواند بعنوان اسنادی مبنی بر ادعای شما به آنها تحویل نمایید .

باستناد ماده ۷ قانون کار ، قرارداد کار می تواند به صورت کتبی یا شفاهی منعقد شود که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حق السعی کاری را برای مدت موقت یا مدت غیر موقت برای کارفرما انجام می دهد اما این شفاهی بودن رابطه کاری مجوز سوء استفاده و عدم پرداخت مطالبات قانونی کارگران نخواهد بود .
بنابراین با اثبات رابطه کاری خود در مراجع مربوطه از جمله هیات تشخیص اداره کار می توانید نسبت به مطالبه حقوق قانونی خود اقدام نمایید.