شکایت از شخصی که نامش را نمیدانیم؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۴۷ #63726652

یک نفر داخل مغازه من بعد از انتخاب جنس موردنظر موقع پرداخت گفت که پول همراهش کمه زنگ زد که براش پول واریز کنن با اصرار حتی میخواست ساعت یا موبایلش رو‌ گرو بزاره بعد هم شمارش رو به من داد همون جا‌ گفت تماس بگیر شماره شمارو داشته باشم دیگه بعد از این حرف ها‌ و از روی ظاهر من به اشتباه اعتماد کردم از مغازه که رفت زنگ زدم گفت الان دارم واریز میکنم ولی بعد دیگه خبری ازش نشد من الان فقط یه شماره موبایل دارم ازشون که خاموش هم نیست اتفاقا ‌چطور میتونم شکایت کنم ازشون؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست میتوانید ثبت کنید و اسم و فامیل را اعلام کرده و آدرس را مجهول المکان اعلام‌کنید

با سلام
متاسفانه بدون داشتن مشخصات خوانده امکان پیگیری مطالبات وجود ندارد مگر اینه به طریق از روی شماره تلفن مشخصات فرد را به دست اورید که این امر نیز بسیار سخت میباشد .

بدون داشتن مشخصات از طرف مقابل نمیتوانید دعوایی مطرح کنید .

سلام
جهت شکایت از ایشان حتما باید شماره ملی شان را داشته باشید