میتونم تاخیر تادیه رو ازش اخذ بکنم حتی درصورت اعسار وی؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۸ #63719478

از بابت چکی که از شخصی گرفته ام طرح دعوا کردم و الان هم درخواست اجرائیه کردم و خوانده پیداشده و میگه اصل چک میدم اونم ماهی پرداخت میکنم میخواستم بدونم میتونم تاخیر تادیه رو ازش اخذ بکنم حتی اگه اعسار بده

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه در دادخواست مطالبه ی وجه چک عنوان نکرده اید،الان میتوانید درخواست نمایید

اگر در حکم تاخیر تادیه نیز مطالبه شده باشد میتوانید بگیرید. به محض قطعی شدن حکم اعسار دیگر تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد

خسارت تاخیر تادیه از زمان سررسید چک تا زمان اقساطی شدن مبلغ محاسبه میشود اگر مدت اقساط طولانی بشود میتوانید عنوان کنید خسارت تاخیر تادیه بایستی در زمان پرداخت اقساط هم محاسبه شود .

در صورتی که درداد خواست خود خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نموده باشید دادگاه خسارت تاخیر را تا زمان صدور رای اعسار محاسبه ایشان را محکوم خواهد نمود در غیر این صورت تنها در صورت تقدیم دادخواست مجزا می توانید خسارت تاخیر تادیه را متعلق به مطالبه نمایید

سلام
اگر ضمن مطالبه وجه چک خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نکردید و طرف محکوم به پرداخت آن نشده است می توانید دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه بدهید.