ابلاغیه اومده بریم دادگاه برای اخذ آخرین دفاع؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۳ #63704527

باعرض سلام و خسته نباشید یک درگیری بین ما و همسایه ما صورت گرفته که با داس به ما حمله کرد و من و برادرم برای گرفتن داس جلو رفتیم و دست ما زخمی شد و دو تا شاهد داریم و نامه پزشکی قانونی ولی اون هم شکایت کرده و یک شاهد داره.. رفتیم دادیاری اون هم اول جلب اون و صادر کرد و برای برادرم فیش حقوقی گذاشتیم.حالا ابلاغیه اومده بریم دادگاه برای اخذ اخرین دفاع لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اخذ آخرین دفاع پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی به پایان خواهد رسید لذا حتما حضور یابید

در اینجا چون اصل نزاع محرز است و اگر ایشان هم از پزشک قانونی گواهی ضرب و جرح بیاورند ممکن است هر دو طرف محکوم به دیه گردید و منظور از اخرین دفاع دو جا میباشد یکی در دادسرا نزد بازپرس یا دادیار و دیگری در دادگاه کیفری دو و فعلا برای شما کیفرخواست صادر نشده است در اخرین دفاعتان با شهادت شهود اثبات نمایید که شما ایشان را مورد ضرب و جرح قرار نداده اید و چون ایشان یک شاهد دارند ممکن است با اتیان سوگند ادعایش اثبات گردد.

با سلام، در جهت همکاری با مقام رسیدگی کننده در موعد مقرر حضور داشته باشید، شرحی از شکایت طرف مقابل امکان ارائه راهنمایی بیشت. را خواهد داد.

قبل از صدور قرار نهایی اخرین دفاع از مشتکی عنه اخذ می گردد. در جلسه حاضر شوید و از اتهامات وارده دفاع کنید . در ادامه برای شما یا قرار منع تعقیب صادر می گردد یا قرار جلب به دادرسی

اخذ آخرین دفاع ناظر به موردی است که از نظر مقام رسیدگی کننده تحقیقات تمام شده است و نسبت به متهم معنا دارد. علی ای حال سما در جلسه حضور داشته باشید

سلام
با توجه به اینکه در درگیری مجروح شدند جتما با اقامه دلیل محکمه پسند به دیه محکوم خواهند شد.

با سلام واحترام درصورتی که ابلاغیه شما از دادگاه اومده پرونده شما باصدور قرارمجرمیت ارجاع داده شده به دادگاه ودادگاه یرای صدور رای توضیح ودفاع از متهم را خواسته است