آیا با داشتن حکم عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه و ضرب و جرح عمدی حق طلاق به زوجه داده میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۷ #63698730

سلام وقتتون بخیر ، بنده از دادگاه حکم دارم از زمان عقد تا الان هیچ نفقه ای پرداخت نکرده همسرم و حکم ضرب و جرح توسط ایشون رو هم دارم، میخواستم بدونم آیا دادگاه با این مدارک حق طلاق رو به من میده؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر حکم صادره مصداق شروط ۱۲ گانه مندرج در سند ازدواج باشد بلی

حکم ترک نفقه اگر از دادگاه خانواده(نه دادگاه کیفری)صادر و اجرای آن و وصول نفقه زوجه ممکن نباشد از موارد عسر و حرج است ضمنا ترک زندگی مشترک بدون علت موجه از سوی زوج نیز موجب تجویز طلاق زوجه است و ضرب و جرح اگر به نحوی باشد که برای زوجه قابل تحمل نباشد می تواند از موجبات طلاق زوجه باشد لیکن همه این امور می بایست با همراهی یک وکیل متبحر در امور خانواده هدایت شود تا نکات ریز و تخصصی در آن رعایت شود.

سلام و درود
پس از جلب دادخواست طلاق را مطرح کنید.

باسلام و احترام. در صورت عدم پرداخت نفقه شما می توانید با استناد به شروط ضمن عقد یا از باب عسروحرج تقاضای طلاق دهید ولی صرف یک بار ضرب و شتم نمی تواند باعث عسروحرج( سختی و مشقت غیر قابل تحمل) گردد شما با استناد به عدم پرداخت نفقه و عدم توانایی در الزام به پرداخت تقاضای طلاق را مطرح نمایید از شهادت شهود هم در این خصوص بهرمند گردید.

باتوجه ب توضیحات شما بانامه پزشک قانونی و عدم پرداخت نفقعه حکم جلب ایشان رابگیرید و دادخواست طلاق ب دادگاهدارائه دهید

باسلام چنانچه نسبت به پرونده نفقه برگ جلب ایشان را در اختیار داشته باشید و همچنین در خصوص ضرب وجرح برگ پزشک قانونی در اختیار داشته باشید می توانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید

سلام
در سند ازدواج شما شرایط ۱۲ گانه برای طلاق وجود دارد ببینید حکمی که صادر شده است با آن شرایط انطباق دارد یا خیر اگر انطباق دارد می توانید به استناد آن از دادگاه درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش جهت اجرای صیغه طلاق بنمایید