اگر فردی سند مالکیت داشته باشد میتوانند بابت حریم رودخانه قسمتی از زمین ایشان را بگیرند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۲۰۲ #63691

با سلام و احترام
بنده کنار رودخانه باغی با سند شش دانگ و تک برگ دارم اداره آبیاری حق تصرف در متراژ درج شده در سند رو به بهانه حریم رودخانه دارد یا نه؟
قبلا برای دادن سند از اداره اب استعلام صورت نمی پذیرفت و ما سند رسمی گرفتیم ولی الان استعلام صورت می پذیرد در صورت ایجاد دیوار کشی و ساخت خانه باغ اداره اب می تواند دخل و تصرف و تخریب نماید.

با تشکر

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه جزء حریم رودخانه باشد شما ملزم خواهید شد که مقدار حریم را از زمین خود جدا کنید.