چرا در دادیاری به پرونده ام رسیدگی نمیشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۶ #63686207

با سلام
بنده زمین کشاورزی مشاع را طبق نسق ثبتی و سهم مشاعی خود کشت گندم کردم اما چند روز بعد اشخاصی که نه مالک هستند و نه مدرکی یا سندی دارند دارند که زمینم را تخریب و مجدد ااقدام به پاشیدن بذر کردند در اون منطقه هم فقط خودم نسق ثبتی مشاعی دارم که برای سند تک برگی هم اقدام کرده ام و این اشخاص به زور و قلدری میخان زمینارو صاحب بشن که تا حالا جلوشون گرفتم اما دست بردار نیستن. شکایت کرده ام تمام مدارک از قبیل نسق ثبتی و قرارداد کشتکاری با جهاد کشاورزی چون بنده زارع هستم و باید بعد از برداشت محصول مازاد محصولم تحویل سیلوها بدم و برگه بیمه محصول و دو نفر شاهد و عکس از زمان کشت خودم و از زمان تخریب زمینم ارائه دادم هزینه کارشناسی هم واریز کردم ولی در دو جلسه ای که برام ابلاغ اومد و در دادگاه حاضر شدم طرفام نیومده بودند و دادیاری هم از معرفی کارشناش بهم کوتاهی میکنه و تنها جوابی که دادیار پرونده بهم داد گفت شما برو حکم جلب طرفات و کارشناس با هم مینویسم. سوالم اینه مگه من با کارشناس مشکل دارم مگه دادگاه فقط یه کارشناس رسمی داره زمینی که تخریب شده الان محصولش رشد کرده ۴ ماه از زمان کشت میگذره و چند ماه دیگه زمان برداشت محصول میشه راهنمایی کنید من با این وضع باید چکار کنم کجا مراجعه کنم تا جواب درستی بهم بدن. با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، خیر، منتها کارشناسی که از طرف دادگاه تعرفه می‌گردد مکلف به رسیدگی و اظهارنظر می‌باشد و درصورت عدم حضور و یا عدم ارائه عذر موجه، دادگاه باید ضمن تعیین کارشناس دیگر، موضوع تخلف کارشناس را به کانون کارشناسان اعلام دارد (مستندا به ماده ۱۵۹ از قانون آئین دادرسی کیفری). درخصوص جلب طرف شکایت درست فرموده و باید جلب گردند ...